Tuesday, September 18, 2007

Cultură la cote maxime....

Adrian Porumboiu şi Marian Iancu, boşii de la Vaslui şi Timişoara, au purtat după cum bine a spus Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, la Fanatik Show, o discuţie academică foarte interesantă despre porci, puşcărie, urină şi altele.
Tot Iuliu Mureşan a mai spus un lucru foarte tare: "Am vazut discuţia aia şi era să mi se spargă sticla de la plasmă!"
Păi e şi normal domnule Mureşan, sticla mai avea puţin şi ceda sub presiunea încărcăturii profund culturale care se acumula în spatele ecranelor, mai exact, în studioul Telesport.
Şi pentru că unii dintre voi nu ştiu despre ce naiba vorbesc o să reproduc mai jos căteva dintre maximele enunţate de Porumboiu şi Iancu, doi oameni de cultură minunaţi...
Marian Iancu: "Daca ati vorbi despre vreo echipa din Liga 1 v-ar cadea dintii" şi "Aveţi un nume predestinat să îngrăşaţi porci, porcii de pe lângă dumneavostră! Faceţi curat prin jur ca să vă pot respecta".

Adrian Porumboiu:
"Esti un interlop, un hot dovedit, care sta mai mult prin puscarie!" şi "Când eu arbitram meciuri internaţionale dumneata erai pe sub tribună la Rapid şi se urinau ăia pe freza dumitale", şi "Ai furat şi rugina de la RAFO şi eu hrănesc 40.000 de oameni" şi "Eşti un interlop, un hoţ dovedit care stă mai mult prin puşcărie".

Astea sunt doar câteva din minunatele replici pe care şi le-au spus cei doi la televizor.
Mai mult nu pot să mai pun...Despre poze cu cei doi nici nu se pune problema...Nu le merită imbecilii....

No comments: