Tuesday, September 4, 2007

De la Mitică citire....

Şi pentru că ăsta e un blog despre sport i-a să vedem ce mai zice "Oracolul din Bălceşti" despre ce se mai întâmplă pi la noi:
Despre Mutu:
"Domnle, bravo lui! Trebuie să fim recunoscători că suntem conaţionali cu Mutu, şi mai ales, să fim recunoscători că suntem contemporani cu el. El aduce notorietate României cât nu aduc, Tăriceanu, guvernul şi tot spectrul politic din România".
Despre arbitraje:
"Despre arbitraje ce să zic. Cred că delegările sunt prost făcute, arbitrii oficiază şi ei prost, iar singura soluţie în acest moment, chiar dacă vor continua să existe arbitraje proaste, este ca în prezenţa oficialilor de cluburi, să se tragă la sorţi arbitrii pentru fiecare meci".
Despre bălăcăreală Michele - Gigele:
"Nu e normal să se întâmple aşa ceva în campionatul din România, dar nu numai la noi. Nu e normal ca un fost angajat să îşi acuze fostul patron şi nici invers. Nu putem nici să îi pedepsim, că nu au zis cine ştie ce".
Despre telenovela "Uite antrenorul, nu e antrenorul", de la Dinamo:
"La ei situaţia s-a liniştit.Vă spun eu că orie antrenor vrea să vină la Dinamo, indiferent de ce s-a speculat prin presă de Sabău, de Lucescu, că nu vor să vină. Dacă Dinamo scoate din buzunar suma de bani potrivită, niciun antrenor nu refuză, şi nici măcar preşedinţii de cluburi nu o să refuze să îi lase pe tehnicieni să plece. Oricum eu cred că la ora actuală cea mai bună variantă de antrenor pentru Dinamo este Cornel Dinu".
Despre echipa naţională:
"Trebuie să câştigăm cele trei puncte cu Belarusul. Şi vă mai zis ceva, în premieră, dacă noi câştigăm meciul ăsta, doar atunci vom fi calificaţi la europene. Vom fi calificaţi indiferent de ce se întâmplă la Olanda-Bulgaria, sau în celelalte jocuri pe care le mai avem".
După aceste declaraţii (vorbite de mine cu preopinentul Mitică, aflat în drum spre Belarus), nu poti să mai zici decât un singur lucru: AMIN.

No comments: